The making of... uw meubel van A tot Z

U heeft een speciale wens. Een bijzondere televisiekast, een uniek kinderbedje, een eettafel van een specifieke houtsoort, een exclusief op maat gemaakt dressoir; alles is mogelijk. Uitgangspunt hierbij is dat we binnen onze meubelmakerij uitsluitend werken met massief hout.  Ook maken we gebruik van berkentriplex en bamboe, vanwege het duurzame karakter van deze materialen.

Hout is prachtig levend materiaal. Door bijvoorbeeld bewust gebruik te maken van patronen in het hout, kun je een kunstzinnige dimensie toevoegen aan het meubel. Houtkunst zou je bijna kunnen zeggen. Of juist kiezen voor een strakke vormgeving, waarbij we kiezen voor rustig hout. Doordat we zo nauw in verbinding staan met u, de opdrachtgever, kunt u al betrokken zijn bij de selectie van het hout. En mocht uw interesse zover reiken, dan kunt u zelfs met de meubelmaker op stap! Samen plank voor plank beoordelen.

Niet alleen de houtkeuze bepaalt uiteindelijk de sfeer van uw meubel. Door te durven kiezen voor unieke houtverbindingen breng je net dat persoonlijke accent aan, waarmee je je meubelstuk onderscheidt van standaard meubelen. U kunt alvast een inspirerend kijkje nemen binnen het kopje Bijzondere verbindingen......

De finishing touch bestaat uit het aanbrengen van een afwerking, precies zoals u dat mooi vindt. Hierbij gebruiken we uitsluitend ecologische producten. Door het hout te voorzien van bijvoorbeeld een olie- of laklaag bescherm je het, waardoor het duurzamer wordt. Ook kun je zo kleuraccenten aanbrengen, zoals bijvoorbeeld white wash. Precies in die mate als u wilt.

Wij hechten groot belang aan een klantgerichte houding, waarbij service en betrouwbaarheid vanzelfsprekend is. Alleen als u tevreden bent, zijn wij het ook! Concreet geven wij dit vorm door na afronding van uw opdracht nog eens telefonisch contact te leggen. In de eerste 5  jaar  geldt een garantie op fouten, waarbij klanttevredenheid het belangrijkste is. Samen zoeken naar een constructieve oplossing.

Ik nodig u van harte uit, om in een gesprek samen te kijken of ik voor u de verbinding kan vormen om uw wens te realiseren. Hieruit kan dan een vrijblijvende offerte volgen. Als u uw gegevens invult bij het kopje Contact, dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.